Az évtized gyermekkönyve: Meg van már a tízes listád?

Merítés-díj évtized gyermekkönyve

A Merítés-díj évtized könyve kezdeményezés sikere után, a gyerekkönyves olvasókon a sor, hogy összeállítsák a legek tízes listáját. Szerinted melyek a legjobb kortárs  gyerekkönyvek? Itt a lehetőség, hogy – molyosként, vagy sem – beleszólj a prominens lista összeállításába. Válassz tíz gyerekkönyvet, amelyek a legnagyobb élményt nyújtották számodra, és voksolj kedvenceidre!

Olvass, listázz, nyerj!

A megmérettetésben magyar nyelven, magyar szerzőtől, első kiadásban 2010–2019 között megjelent könyvek szerepelhetnek. Ha kész a listád, csak el kell küldened a meritesdij2010.19@gmail.com e-mail-címre. Ha a közösségi felületeken is megosztod, még könyveket is nyerhetsz. Ne feledd: használd a #merítéslista és #azévtizedgyermekkönyve hashtageket!

Gyerekkönyvek 2010-2019.

Kis segítség: az évtized gyerekkönyveit az évszámokra kattintva is átböngészheted. Hajrá, hajrá, találd meg a kedvencedet!

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Beküldési határidő: 2021. március 15. A legtöbb szavazatot kapott könyvek listáját márciusban teszik közzé. Ezzel párhuzamosan a zsűri minden jelenlegi és egykori tagjának szavazata alapján is kihirdetik majd a győzteseket.

Mit gondolsz, a te kedvenced dobogós lesz? A felhívás teljes szövege és további fontosságos részletek itt olvashatók!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató