A szerelem nem csak rózsaszín – a Menő Könyvek novellaíró pályázata

Fiatal íróreménységek, figyelem! A Menő Könyvek novellapályázatot hirdet az írói babérokra törekvő lelkes ifjúságnak. A pályázaton 10-30 év közöttiek vehetnek részt, a topik pedig nem más, mint a rózsaszín-szívecskés szerelem árnyoldalai – mint mondjuk a féltékenység, a féltés vagy az aggódás. Ha neked is lappul egy érdekes történet a tarsolyodban és ezt szívesen megosztanád, itt az alaklom, hogy nagyobb plénum előtt is bemutatkozzál! Engedd ki a szellemet a palackból – a részletes pályázati feltételek alább!

A szerelem nem csak rózsaszín – a Menő Könyvek novellaíró pályázata

Egy történetnek mindig több árnyalata van. A szerelemnek, szeretetnek is lehet sötét oldala, ahogy például Hófehérke Gonosz Mostohája történetének is. A hamarosan megjelenő Ki a legszebb? című Disney-könyv azt meséli el, honnan táplálkozik a mostohát mozgató féltékeny düh. 

Meséld el te is a történetedet a szerelem, szeretet sötét oldaláról! Harag, féltékenység, félelem, aggodalom: engedd ki a szellemet a palackból, és írj róla novellát. A nyertes pályaművek szerzői megkapják a Ki a legszebb? című könyvet, a műveket pedig e-könyvben jelentetjük meg február 14-én, Valentin-napon!

Hova? A pályázatokat a manokonyvek@lira.hu e-mail címre várjuk, a tárgyban „A szerelem nem csak rózsaszín” megjelöléssel.

Meddig? Február 8. éjfél

Mennyit? Maximum 10 000 leütés.

Ki? – ha elmúltál 10 éves, de még nem vagy 30.

Az e-mailben tüntesd fel neved, életkorod, telefonos elérhetőséged is.

 

Minden jelentkezőnek sok sikert kívánunk! Hajrá, hajrá!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató