Ballagási emlékkönyvek gyerekeknek

Egy korszak lezárult, sok nagyóvodás és iskolás lurkó életében elérkezett a búcsúzás ideje. Kedves hagyomány, hogy a ballagók az elmúlt évek legszebb pillanatait egy albumban, vagy egy kézről kézre járó emlékkönyvben örökítik meg. Egy ilyen könyvecske igazi kincse lehet a gyerekeknek, amit évek múltán is örömmel lapozhatnak majd fel. Ennek jegyében ma már előre megszerkesztett kiadványok is elérhetők a könyvesboltokban, amelyekből most két ovisoknak, és egy iskolásoknak szóló újdonságot mutatunk be.

Ovis ballagási emlékkönyv

 

Kiadó: Szalay Könyvek (2020)

ISBN: 978-963-459-197-9

Korosztály: 6-7

 

 

Az Ovis ballagási emlékkönyv egy színes, vidám alkotókötet, amelyben minden szívüknek kedves dolgot megőrizhetnek – rajzolhatnak, színezhetnek, fotókat ragaszthatnak be a barátokról és élményeikről, stb. – az iskolába készülő kisgyerekek.

A KIADÓ SZINOPSZISA

Ez a vidám, színes emlékkönyv, segít megőrizni az óvodás évek legszebb emlékeit, amelyeket nagyon jó lesz felidézni sok-sok év múlva. Kikkel jártál egy csoportba? Kik voltak a legjobb barátaid? Mit üzennek neked az óvónénik? Rajzolj, színezz, és ragaszd be a szüleiddel együtt a legjobb ovis fotókat és a ballagásodon készült fényképeket!

Barátkönyv – Emlékkönyvem Rólatok, akikre mindig emlékezni fogok

 

Szerző: Hajós-Wisinger Borbála

Illusztrátor: Kiskovács Eszter

Kiadó: Hajós-Wisinger Kft (2019)

ISBN: 978-615-004-968-7

Korosztály: 4-12

 

 

A Barátkönyv egy előre megszerkesztett, modern emlékkönyv, amelyet a könyv tulajdonosán kívül 25 barátnak lehet körbe adni, hogy írjon, rajzoljon, színezzen vagy épp matricákat ragasszon bele, és ezáltal egy maradandó emléktárgyat hozzanak létre. Hajós W. Bori könyvét ebben a bejegyzésünkben bővebben is megismerheted.

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Barátkönyv egy egyedi tervezésű album gyerekeknek, amelyben a legelső barátságokat lehet megörökíteni. A kis barátok a róluk szóló, személyes oldalak kitöltésével mesélhetnek magukról és a barátságukról. A változatos kérdésekre akár önállóan is tudnak válaszolni. A mókás feladatok pedig alkotásra hívnak – az írás mellett rajzolva, színezve, ragasztva is kifejezhetik magukat, akár már a legkisebbek is. S így jön létre egy különleges és maradandó emléktárgy a legelső és legjobb barátságokról.

Ballagási emlékkönyvem – Iskolás éveim legszebb pillanatai

 

Kiadó: Szalay Könyvek (2020)

ISBN: 978-963-459-198-6

Korosztály: 14

 

 

Ezt a vidám, idézetekkel gazdagított emlékkönyvet a ballagó diákok tölthetik meg az iskolás éveik legszebb pillanataival. Helyet kapnak benne többek között a legjobb barátok, tantárgyak, események, versenyek stb. is. Neked mi hiányzik a suliból a legjobban?

A KIADÓ SZINOPSZISA

Ez a ballagóknak szánt, idézetekkel tarkított emlékkönyv segít megőrizni a legszebb emlékeket, amelyeket nagyon jó lesz felidézni sok-sok év múlva. Kik voltak a tanáraid? Kikkel jártál egy osztályba? Mik voltak iskolás éveid legjobb pillanatai? Ragaszd be a ballagásodon készült fotókat és a kedvenc osztályképeket!

Ajánljuk továbbá a legjobb iskolára felkészítő mesekönyvekről, valamint az  iskolára felkészítő foglalkoztatókról (benne Ablak-zsiráf, Maszat és Rumini-füzetek) szóló összeállításunkat, továbbá az Óvodás foglalkoztatók iskolakezdéshez című bejegyzésünket is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató