Katie Daynes: Mik azok az érzések?

A Kukucskálj bele! ismeretterjesztő sorozat legújabb részében szemléltető rajzok és izgalmas kihajtható ablakok segítik a gyerekeket abban, hogy megértsék, mi is zajlik bennünk valójában. Érdekes kérdések, izgalmas tények, világos és érthető magyarázatok várják őket – és azok a tréfás karakterek! A könyv végigmegy a legalapvetőbb érzelmeken, megmutatja, mi állhat mögöttük, és mit tehetnek azért, hogy elérjék, vagy épp elkerüljék azt az állapotot. Szuper átbeszélgetős lapozó, ahol a gyerekek maguk is megfogalmazhatják, hogy mi minden teheti őket boldoggá, szomorúvá, mérgessé, mitől aggódhatnak vagy félhetnek, és hogyan kezelhetik ezeket. Mik azok az érzések? Mutatjuk a könyv belapozóját!

Kukucskálj bele! – Mik azok az érzések?

 

Szerző: Katie Daynes

Illusztráció: Christine Pym

Kiadó: Teknős Könyvek (2020)

ISBN: 978-963-324-710-5

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Mitől vagyunk boldogok, szomorúak, mérgesek, rémültek vagy épp izgatottak? És hogyan tudunk megbirkózni a bennünk kavargó sok-sok érzéssel? Kukucskálj be a kis fülek alá, és megtudod a válaszokat!

A Kukucskálj bele! sorozatban ezekkel a részekkel találkozhatsz még: Járművek, Hogyan látunk? Milyen a világűr?, Hogyan látunk? Milyen a tested? Hogyan beszélnek az állatok?

Kukucskálj be a fülek mögé: Miért esik az eső? Hogyan nőnek a virágok? Hogyan születik a kisbaba?

Ajánljuk még Elinor Greenwood: Mit érzel? Az érzelmek színes világa, Aurélie Chien Chow Chine: Gaston érzelmei-sorozat

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.