macon ts listcrawler honolulu austin backpage trans escorts in chattanooga listcrawler birmingham al

Peter Nieländer: Mit csinál az űrhajós?

A Mit? Miért? Hogyan? mini szakkönyvsorozat újdonsága az űrutazás kulisszatitkaiba vezeti be az apróságokat, akár már kétéves kortól! A Mit csinál az űrhajós? nagyon is komolyan veszi a kis asztronautákat. A könyvből kiderül többek között, hogy hogyan jut el az űrhajós a világűrbe, hogyan zajlik a kilövés, vagy éppen egy dokkolás. Hogyan élnek az űrállomáson, miért van szükségük űrruhára, és mit csinálnak az űrhajósok odafent? De olyan érdekességeket is megtudhatnak, hogy hogyan zajlik egy űrséta, vagy milyen a súlytalanság érzése odafent. Érdekes kérdések, alapos és világos magyarázatok. Vidám és szemléltető illusztráció, sok-sok felfedezésre váró ablak – mutatjuk a könyvet közelebbről!

Mit csinál az űrhajós?

 

Szerző: Peter Nieländer

Kiadó: Scolar Kiadó (2020)

ISBN: 978-963-509-072-3

Korosztály: 2-4

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Ravensburger gyermekkönyvsorozatának e kötetéből az apróságok megtudhatják többek között, hogyan jut el az űrhajós a világűrbe, hogyan élnek az űrállomáson, miért kell az űrhajósoknak űrruha. Ismerjük meg a világot, lépésről lépésre – együtt, minden nap. A Mit? Miért? Hogyan? Mini sorozat a legkisebbekkel ismerteti meg környezetünk titkait. Kötetei egyszerű és szemléletes válaszokat adnak a kicsik kérdéseire. A játékos elemek, a kedves rajzok, a kinyitható ablakok és a kornak megfelelő magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik. A praktikus és “strapabíró” könyvet kétéves kortól ajánljuk.

A könyvről bővebben is írtunk a csillagászati könyvújdonságokról szóló bejegyzésünkben! További ismeretterjesztőkért böngészd át a legjobb csillagászati gyerekkönyvekről szóló írásunkat is!

A “Mit? Miért? Hogyan? mini” sorozat számtalan témakörben – kukásautó, traktorok, cicák, kutyák, erdő, éjszaka, évszakok – elérhető a könyvesboltokban, amiből kedvedre válogathatsz a gyerekek érdeklődési köre szerint. TIPP: Nézz bele a Mi történik a kórházban? és a Mit? Miért? Hogyan? mini Dinók kötetekbe is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.