Katja Reider: Jó éjszakát, kisnyuszi

Nagyszerű hír a kis csillagoknak, hogy újabb elbűvölő résszel jelentkezett A legkisebbek kedvenc meséi könyvsorozat. A bűbájos lapozócsalád az apróságok legfontosabb problémáit járja körül, és az elragadó történetek mellett, a gyönyörű, szinte már simogatni való rajzokkal lopják be magukat a kicsik szívébe. A legújabb rész a nap lezárásáról, az esti teendőkről és az ágyba bújásról szól. A Jó éjszakát, kisnyuszi nemcsak szórakoztató, hanem segíthet a kicsiknek megbarátkozni az elalvás gondolatával, valamint feloldani az éjszakával kapcsolatos félelmeiket is. Ismerd meg közelebbről!

A legkisebbek kedvenc meséi – Jó éjszakát, kisnyuszi

Szerző: Katja Reider

Illusztráció: Sebastien Braun

Kiadó: Scolar Kiadó (2020)

ISBN: 978-963-509-082-2

Korosztály: 1-3

 

 

A történetben kisnyuszi belefeledkezett a játékba, észre sem vette, hogy lassan beesteledett. Édesanyja lefekvéshez hívja, pedig neki még annyi teendője lenne! Hogy kizökkentse a játékból, ölébe veszi, és megmutatja, hogyan megy le a napocska az égen. Bizony, holnap is ilyen szép lesz! Kisnyuszi csupa homok, irány a fürdőszoba! Pliccs-placcs, pliccs-placcs, ti is imádjátok az esti fürdést? Vajon milyen pizsamája van kisnyuszinak? Hímes tojásos, autós, répás vagy káposztás? Na és mi lesz a vacsorája? Meg ne feledkezzünk a sika-mika fogmosásról sem! Végre itt az összebújás, az esti mese ideje! (mi mást választana kisnyuszi, mint A legkisebbek kedvenc meséi-sorozatot?). Ajjaj, lefekvés előtt kisnyuszi észreveszi, hogy nincs meg az alvós macija. Odakint felejtette a kertben! Sebaj, legalább megcsodálhatják az éjszaka szépségeit – csillagos eget, lepkéket, szentjánosbogarakat – is. De alkalom nyílik arra is, hogy kisnyuszi újfent megbizonyosodjon, hogy a szülei mennyire óvják és szeretik őt.

– És rám ki vigyázz, amikor mindenki alszik? – kérdezi kisnyuszi

– Papa és én! – válaszol mama.

– Akkor is, amikor alszotok? – csodálkozik kisnyuszi.

– Akkor is! – bólint mama. – Mindig vigyázni fogunk rád. Megígérem.

– Az jó… – Kisnyuszi ásít, és mamához bújik.

A Jó éjszakát, kisnyuszi egy újabb kedves, megnyugtató történettel, gyönyörű illusztrációval és bájos karakterekkel várja a kicsiket. Strapabíró kivitel, újra és újra felfedezhető kemény lapos mesekönyv – mutatjuk közelebbről!

A KIADÓ SZINOPSZISA

A legkisebbek kedvenc meséi a Scolar új sorozata, melyben a tipegő apróságok legfontosabb problémáit járja körül a szerzőpáros – a történeteket a bájos illusztrációk teszik igazán szerethetővé. Kisnyuszi annyira belemerül a játékba, hogy nincs kedve hazamenni, megfürdeni, vacsorázni, fogat mosni, és legfőképpen elaludni. Ráadásul ki vigyáz rá a sötétben, ha mama és papa is alszik? Bájos mese, mely segíti szülő és gyermek esti elválását, oldja az éjszakával kapcsolatos szorongásokat.

A legkisebbek kedvenc meséi-sorozatról bővebben is olvashatsz ebben a bejegyzésünkben. A bűbájos sorozat további kötetei: Megvigasztallak, kismedvém!Szeretlek, kisegérkém, Testvéred lesz, kisveréb

Ajánljuk továbbá a legjobb elalvás segítő mesekönyvekről szóló írásunkat is! A legcikkibb nyuszis mesekönyveket pedig a húsvéti írásunkban találod.

Hasonló tartalmakért keresd fel a Volt bibi, nincs bibi: íme a legcukibb vigasztalós babakönyvek című írásunkat. érdekelhet még a legjobb verses-mesés lapozókról valamint a legjobb interaktív lapozókról szóló összeállításunk is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.