Kismackó-sorozat: Mélytengeri merülés

Íme egy újabb szupercuki könyvcsemege a legkisebbeknek! A bűbájos Kismackó-sorozat interaktív lapozójában Kismackó és barátai búvárhajóba ülnek, és egy csodálatos világ tárul eléjük a tenger mélyén. Találkoznak többek között gyönyörű korallokkal, csikóhallal, teknőssel, lámpáshallal, orkával, rákocskával, sőt egy hatalmas kincsre is rábukkannak a tenger fenekén! Vidám, verses történet, kedves rajzok, bűbájos karakterek, kreatív tili-tolis megoldások és sok-sok érdekes felfedeznivalók várják a mindig kíváncsi apróságokat. A Mélytengeri merülés strapabíró, bababiztos kivitelben készült – apró mancsokba ideális 🙂 Gyere, csobbanj egyet – mutatjuk a könyvet közelebbről!

Kismackó – Mélytengeri merülés

 

Szerző: Benji Davies

Kiadó: Tea Kiadó (2018)

ISBN: 978-615-801-555-4

Korosztály: 1-3

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Kismackó barátaival lemerül az óceán mélyére. A verses lapozókönyv mozgatható képei mögött különös titkok rejtőznek. Az 1-3 éves kis búvárok és totyogó kalózok imádni fogják ezt a könyvet!

A sorozat további kötetei: Kismackó a játszótéren, Kismackó az állatkertben, Kismackó a lovagi tornán, Kismackó az állatfarmon, Kismackó – Dinószafari

Böngészd át a legújabb babakönyvekről szóló összeállításunkat is! Óvodás újdonságok közül itt és itt is válogathatsz. Ajánljuk továbbá az elmúlt év legkedveltebb lapozóiról szóló összeállításunkat is (a cikk második része itt érhető el)!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató