Benji Davies: Kismackó az állatfarmon

A Kismackó-sorozat kreatív, interaktív lapozójában Kismackó egy állatfarmra látogat, ahol sok-sok kedves kisállattal találkozik. A könyvben csupa gyerekkedvenc karakter, többek között egérke, kiskutyus, röficsalád, kacsa, tehén, bárány, lovacska, tyúk és kukorékoló kakas is szerepel. A Kismackó az állatfarmon ideális a kis felfedezőknek. Kézreálló, strapabíró kivitelben készült, és sok vidám részlet, kedves rajzok, valamint ötletes tili-tolis megoldások várják a gyerekeket. Mutatjuk közelebbről is!

Kismackó az állatfarmon

 

Szerző: Benji Davies

Kiadó: Tea Kiadó (2019)

ISBN: 978-615-801-558-5

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Kismackó ma a farmon segít. Ismerd meg vele együtt a háziállatokat! Az 1-3 éveseknek szánt, kihúzható képekkel teli verses lapozókönyv tele van rejtélyekkel. Te hány állatot tudsz összeszámolni?

A sorozat további kötetei: Kismackó a játszótéren, Kismackó az állatkertben, Kismackó a lovagi tornán, Kismackó – Mélytengeri merülés, Kismackó – Dinószafari

Érdekelhet még Katja Reider: Megvigasztallak, kismedvém című lapozója is. Ajánljuk továbbá az elmúlt év legkedveltebb lapozóiról szóló összeállításunkat is! Böngészd át a legújabb babakönyvekről, valamint az óvodás újdonságokról szóló összeállításunkat is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz! 

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.