Kőszegi-Arbeiter Anita: A főhős Te vagy – Abigél és Andris születésnapi nyomozása

Kőszegi-Arbeiter Anita legújabb könyve egy kis kalandjátékra invitálja a 4-7 éves gyerekeket. Az útválasztós mesekönyv huncut kis szereplői ugyanis a fejükbe vették, hogy a szüleik távollétében felkutatják a szülinapi ajándékukat. Nehezítésként a nagymamájuk bármikor rájöhet, hogy miben settenkednek, és akkor nemcsak fejmosást kaphatnak, de oda az izgi nyomozásnak is! Ha ajándék lennél, te hova bújnál? A hálószoba, a nappali, vagy apa dolgozója a legjobb rejtekhely? A szekrényben, az ágy alatt, vagy a pincében húznád inkább meg magad? Döntsd el te, Abigél és Andris merre kutassanak! A főhős Te vagy egy vidám és szórakoztató, interaktív mesekönyv, amelyben az irányítás a gyerekeké. Igazi összekacsintós történet, hiszen mi sem izgatja a kicsiket jobban, mint a szülinap és egy szuper meglepetés. Kedvcsinálónak íme a belapozó!

A főhős Te vagy – Abigél és Andris születésnapi nyomozása

 

Szerző: Kőszegi-Arbeiter Anita

Illusztrátor: Tarr Andrea

Kiadó: magánkiadás (2019)

ISBN: 978-615-006-728-5

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Abigél és Andris, a rosszcsont ikerpár néhány nap múlva ünnepli az 5. születésnapját. nagyon kíváncsiak már, hogy mit kapnak ajándékba. Amikor anya és apa elmennek vásárolni, az ikrek nyomozásba kezdenek, hogy kiderítsék, hová dugták a szüleik az ajándékukat. Dönts Te, hol nyomozzanak, merre keresgéljenek. Hiszen a főhős, Te vagy!

A szerzőtől ajánljuk továbbá: Csenge tündérkertje 

TIPP: További vidám mesekönyvekért böngészd át az év gyerekkönyves újdonságait ezen a linken!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató