Ulrike Rylance: Bors Bori – Kémek a strandon

A népszerű kisiskolás könyvsorozat ötödik részében Bori és családja egy tengerparti kempingben nyaral, ahova legjobb barátnője Ida, na meg a világ második legjobb nyomozókutyája, Molli is elkíséri. Hamarosan azonban a kis nyomozócsapatuk teljes létszámban felvonul az olasz riviérán, amire szükségük is lesz, hiszen a lányokra újabb izgalmas rejtély felkutatása vár. A Kémek a strandon a sorozatól megszokott eredeti, humoros és laza történettel várja a gyerekeket, amit Lisa Hansch rajzai tesznek még szórakoztatóbbá. Mutatjuk a könyv belapozóját!

Bors Bori – Kémek a strandon

 

Szerző: Ulrike Rylance

Illusztrátor: Lisa Hansch

Kiadó: Naphegy Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-476-021-4

Korosztály: 6-10

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Mi lehet jobb egy olaszországi vakációnál? Csakis egy nyomozós olaszországi vakáció! Bors Bori és családja a tengerparton kempingezik, és velük tart a kislány legjobb barátnője, Anna, valamint a világ majdnem legjobb nyomozókutyája, Molli. A nyaralás fergetesnek ígérkezik apa első, kempingfőzőn készült konzervebédjéig. A lányokat csak az vigasztalja, hogy találkoznak nyomozócsapatuk másik két tagjával, akik a város luxusszállodájában laknak Dzsasztinnal, a világ tényleg legjobb nyomozókutyájával. Szükség is lesz rájuk hamarosan, mert a szállodában drága törölközők és fürdőköpenyek tűnnek el. Vajon a recepciós a tolvaj? Vagy a nyári munkára érkezett, lusta kamaszlány? Esetleg a furcsa pincér? Az immár teljes nyomozócsapat újra munkára és kalandra kész!

A Bors Bori-sorozat bekerült a Foxbooks-olvasók kedvencei közé, és év végi szavazásunkban a kisiskolás könyvsorozatok kategóriában második helyezést szerzett. Összefoglalónkat, és a teljes végeredményt itt találod.

A Bors Bori-sorozat további kötetei: Tényleg semmi gond,Vészhelyzet a hullámvasúton, Káosz a suliban, A karácsonyfarablás, Kirándul az osztály

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató