Ulrike Rylance: Bors Bori – Kirándul az osztály

A népszerű ifjúsági könyvsorozat legújabb kötetében Bors Boriék egy kísérteties várba mennek osztálykirándulásra. Bori és barátnői nem hisznek a szellemekben, ezért nyomozásba kezdenek, hogy leleplezzék a vár különös titkát. A Kirándul az osztály a szerzőnőtől megszokott eredeti, laza és humoros szövegezéssel, izgalmas helyzetekkel, rejtélyekkel – na meg négy nagyszerű nyomozólánnyal, és a világ első (Dzsasztin) és második számú (Molli) nyomozókutyáival várja olvasóit. Az izgi és vidám történetet Lisa Hansch humoros rajzai teszik még szórakoztatóbbá. A könyv egyedi tördelése és könnyed stílusa a kezdő olvasók számára is kellemes kikapcsolódást tartogat. Kedvcsinálónak mutatjuk a könyv belapozóját!

Bors Bori – Kirándul az osztály

 

Szerző: Ulrike Rylance

Illusztrátor: Lisa Hansch

Kiadó: Naphegy Kiadó (2019)

ISBN: 9789634760337

Korosztály: 6-10

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Bors Boriék egy várba utaznak mobilmentes osztálykirándulásra. Sajnos a bések is velük tartanak, és még sajnálatosabb, hogy a kutyák viszont nem.
Az unalmasnak ígérkező kirándulás izgalmasan indul, amikor a várkapu magától kinyílik, majd még izgalmasabbá válik, amikor az osztály fele eltűnik. A kísértetjárta várban furcsa üzenet jelenik meg a falon, ám Bori és barátnői nem hisznek a szellemekben. A nyomozásban annál inkább!

A Bors Bori-sorozat bekerült a Foxbooks-olvasók kedvencei közé, és év végi szavazásunkban a kisiskolás könyvsorozatok kategóriában ezüstérmet szerzett. Ismerd meg a szavazás teljes shortlistjét, és olvasd el a végeredményt összefoglalónkban!

A Bors Bori-sorozat további kötetei: Tényleg semmi gond,Vészhelyzet a hullámvasúton, Káosz a suliban, A karácsonyfarablás, Kémek a strandon

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.