Foxbooks Mesesarok: legyél te is meseíró!

Imádod a meséket? Esetleg te magad is írtál már? A gyerekek oda vannak érte, de másokkal is megosztanád? Publikáld!

Ha nálad is lapul egy mese, amit örömmel viszontlátnál a Foxbooks oldalán, akkor itt a vissza nem térő alkalom: küldd el nekünk, mi elolvassuk, teszteljük (csakis gyerekzsűrivel :)) és a legjobb alkotásokat közzétesszük a Foxbooks Mesesarok rovatában.

Álomból valóság

Így a történet, amit egy nap megálmodtál, és oly sokszor meséltél már el, végre eljuthat az ország bármely pontján élő gyerekekhez is. Nagyszerű referencia, amit a jövőben bármikor elérhetsz, tovább küldhetsz és megmutathatod, akinek csak szeretnéd. Így örök emlék marad azoknak is, akiknek egy nap megírtad ezt a mesét. 

Mielőtt beküldenéd a meséket, kérjük vedd figyelembe a következőket:

A meséd elküldésével jóváhagyásodat adod arra, hogy azt (a szerző nevével együtt) közzétegyük az oldalunkon. Mivel online megjelenésről van szó, tisztában kell lenned azzal, hogy a mesédhez innentől bárki hozzáférhet, olvashatja, megoszthatja, terjesztheti, amiért mi nem vállalunk felelősséget, de a cikkben jól láthatóan felhívjuk a figyelmet a szerzői jogaidra. A szöveget szükség esetén szerkeszthetjük, de csak amennyiben az a megjelenés technikai paraméterei miatt feltétlenül szükséges. Ezeket a javításokat minden esetben egyeztetjük veled. A beküldött alkotásokat a nagyobb elérés érdekében különböző csatornákon (pl. közösségi média) juttatjuk el az olvasóinkhoz. Megosztjuk, közösségi szavazást indíthatunk, és egyéb módon próbáljuk elérni, hogy te és a meséd minél szélesebb körben ismertté váljatok. A mese szellemi tulajdona természetesen továbbra is a tiéd marad, mi a cikk megjelenésén és terjesztésén kívül további jogot nem formálunk rá.

Kalandra fel!

Az oldal felépítése miatt elsősorban olyan meséket várunk, amiben a szöveg dominál, de természetesen illusztrációk elhelyezésére is lehetőséged van. Terjedelmi kikötések: egy cikkben 2-4 oldal (3000 leütés/oldal) hosszúság még könnyen olvasható, ha a meséd ennél hosszabb, akkor részleteiben közöljük. Reméljük, a legfontosabbakat sikerült összefoglalnunk. Mivel ez még nekünk is új terület, előfordulhat, hogy a visszajelzéseitek alapján a kiírás szabályait módosítjuk. Ha további kérdésed merülne fel, tedd fel bátran a hello@foxbooks.hu e-mail címen! Az alkotásokat is erre a címre várjuk! Hajrá, hajrá!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.