shemale massage chicago shemale in listcrawler akron listcrawler bakersfield mpls st paul escorts listcrawler birmingham al

Pásztohy Panka: Pitypang testvérei

Újabb bűbájos kötettel bővült Pásztohy Panka népszerű Pitypang és Lili mesesorozata. És ahogy már megszokhattuk, a Pitypang testvérei is egy a gyereket foglalkoztató, átbeszélős témát érint, méghozzá ezúttal a kistestvér érkezésének a gondolatát. Igen ám, de vajon Pitypangnak is vannak testvérei?

Pitypang testvérei – Pitypang és Lili

 

Szerző, illusztrátor:: Pásztohy Panka

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-547-3

Korosztály: 3-6

 

 

 

Lilinek hamarosan kistestvére lesz. Egy nap anyával elővették Lili babakori ruháit. Hihetetlen, hogy valamikor belefért azokba az apró tipegőkbe! Lili nagyon örült a kistesónak – lerajzolta a családját, rajta a babával, tervezgette, hogy hogyan fog majd játszani vele… igaz, talán minderre még várnia kell egy kicsit, de Pitypang addig is, mindig is ott lesz neki! Ekkor felötlött Liliben, hogy vajon neki is vannak testvérei? Eldöntötte, hogy mindenképp utánajár!

A mindentudó kutyás könyvében az állt, hogy a kutyusoknak mindig vannak testvéreik, így nagy valószínűséggel a kis kedvencének is. A kislány hát a fejébe vette, hogy megtalálja Pitypang rokonait! Amikor apával sétálni indultak, Lili éberen figyelte a többi kutyát, hátha felfedezi valamelyikben, amit keres… Mindegyikben talált is valami hasonlatosságot: az egyik szintén fehér-fekete, a másik szintén foltos volt, a harmadiknak a pöttyei hasonlítottak Pitypangéra – de sajnos kiderült, hogy egyikük sem volt az igazi. Mígnem végül ellátogattak a menhelyre, ahonnan annak idején Pitypangot is örökbe fogadták…

A Pitypang testvérei a sorozattól megszokott kedves, átbeszélgetős történetet tartogat a gyerekeknek, ami jó alkalmat kínálhat arra is, hogy megbarátkozzanak a kistestvér gondolatával, és megértsék, hogy milyen változást hozhat életükben a családbővítés. A vidám történet mellett, a szerzőnő oly ismerős karakterei, és bűbájos rajzai varázsolják el a kis olvasókat a könyvben. Legyen teljes a sorozatod, szerezd meg Pitypang és Lili legújabb részét is!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Lilinek hamarosan testvére érkezik! A kislány nagyon várja, hogy már játszhasson a kisbabával, de addig is ki kell deríteni: vajon egy menhelyről örökbefogadott kutyusnak is vannak testvérei? Tarts Pitypanggal és Lilivel legújabb kalandjuk során! 

A sorozatban már megjelent: Mentsük meg a kiskutyám!, Szeretem a kiskutyám!, Gyógyítsd meg a kiskutyám!, Pitypang születésnapja, Pitypang a zebrán, Pitypang segít

A szerzőnőtől ajánljuk továbbá a Halló, Mama! című mesekönyvet is. Ajánljuk továbbá Finy Petra: Tesó-ügy című könyvét is.

Ajánljuk továbbá a legjobb óvodás mesekönyvsorozatokról szóló írásunkat is. A legújabb ovis könyvújdonságokért pedig böngészd át ezt és ezt a bejegyzésünket!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.

93%
Nagyon jó

A sorozattól megszokott kedves, ovis történet és bűbájos illusztráció várja a gyerekeket.

  • Tartalom
  • Illusztráció
  • Élmény