Dudás Gergely: Mackó karácsonyi böngészője

Hát gyerekek, most igencsak oda kell tenni magatokat, hogy túljárjatok Dudás Gergely (Hol a panda? képrejtvény) eszén! De nem lehetetlen, csak egy kis kalandvágy – na meg némi idő és kitartás kell hozzá. A Mackó karácsonyi böngészője izgalmas feladványai ugyanis a kanapéhoz szögezik a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Felkészültél? Vágj bele mielőbb, hiszen itt a sikerélmény és az izgi szórakozás garantált! 

Mackó karácsonyi böngészője

 

Szerző: Dudás Gergely

Kiadó: Naphegy Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-476-036-8

Korosztály: 4+

 

 

 

Mackó karácsonyi ünnepségre készül, szeretné meghívni a legjobb barátait. De sajnos kicsit elmaradt az előkészületekkel. Pedig annyi mindenre lenne szüksége a tökéletes bulira! Emitt egy mézeskalács emberke, odébb egy karácsonyi üdvözlőkártya, karácsonyi gyertya és csillag veszett el, de még a mikulászoknit, magyalt, és koszorút sem találja szegény Mackó… Jaj, és olyan jó lenne megkínálni a barátait egy bögre forró kakaóval is… Vajon lesz elég ideje megkeresni ezeket a karácsonyi kellékeket? Segíts Mackónak…! 

Első lépésként próbáld megtalálni a cikk címlapképén a hóemberek között megbúvó karácsonyi vadgalambot! 🙂 A könyv belapozójából pedig megnézheted, hogy milyen feladványok várnak még a Mackó karácsonyi böngészőjében.

Dudás Gergely karácsonyi böngészője rendkívüli képi világával és rejtélyes fejtörőivel lefoglalja az egész családot. Kicsiknek már négyéves kortól ajánljuk (a kislányom nem egyszer ügyesebb volt, mint én!). Nagyszerű összebújós időtöltés, téli estéken, a fa alatt, vagy már az adventi időszakban is! Egy hibája van: letehetetlen!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Mackó imádja az ünnepeket, főképp a karácsonyt. Szeretné minden barátját vendégül látni, de az előkészületek fárasztóbbak, mint gondolta. Segítesz neki? Meg kell keresnie az elveszett ajándékot, hogy becsomagolhassa, a karácsonyi gyertyát és csillagot, majd a vendégfogadásra szánt nyalókát is be kell szereznie, a tortát és az aprósüteményeket pedig gondosan kiválogatnia.
Mackóhoz minden barátja ellátogatott karácsony este, de a vendégfogadás csak a te segítségeddel sikerülhetett!

További szuper böngészőket találsz ebben a bejegyzésünkben is! Újdonságok közözz ajánljuk még: Ad Leysen: Diótörő és a Klasszikusok kicsiknek-sorozat Diótörőjét is.

Nézd meg ezeknek a karácsonyi köteteknek a belapozóját is: László Noémi: Karácsonyi ének (Charles Dickens műve alapján)Aino Havukainen – Sami Toivonen: Tatu és Patu csodálatos karácsonyaRichard Scarry: Karácsonyi kalandok Tesz-vesz városban

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

100%
Nagyon jó

Szuper képi világ és izgalmas feladványok kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

  • Tartalom
  • Illusztráció
  • Élmény