Agócs Írisz: Tóbiás éhes

Új kötettel bővült a népszerű gyerekkönyv illusztrátor, Agócs Írisz Mesék Barnabásnak sorozata. A vidám és színes lapozócsalád strapabíró, kemény lapos kivitelben és könnyen forgatható méretben várja a gyerekeket. Mia nem álmos, és a Masa és az eső mesékhez most a kicsik nagy örömére a Tóbiás nem éhes is csatlakozott. Ismerd meg a sorozat újdonságát közelebbről is!

Tóbiás éhes

 

Szerző: Agócs Írisz

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-546-6

Korosztály: 1-3

 

 

Ebben a részben Tóbiás rettentően éhes, korog a gyomra. Vajon, mit kellene ennie? Hm, a csoki szuper lenne…, de abból legutóbb is túl sokat evett. Sajnos a joghurt és müzli elfogyott a reggelire, de hoppá! talán még van abból a finom tortából… Vagy a korgó gyomrocskája nem ilyesmire vágyik? Várjunk csak, mik ezek a finom illatok a konyhából…?

A Tóbiás nem éhes a sorozattól megszokott tüneményes rajzokkal, kellemes színvilágával, és kedves, rövid történetével bűvöli el az apróságokat. Nézd meg a belapozóját is!

A Tóbiás éhes egy bűbájos lapozókönyv, amely egy újabb, oly nagyon ismerős, mosolyogni való helyzetet dolgoz fel. A kötet a bájos történet mellett arra is lehetőséget nyújt a gyerekeknek, hogy gyakorolják a fontosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök nevét. 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Tóbiás nagyon éhes, de nem tudja eldönteni, mit egyen. Kekszet? Csokit? Joghurtot? De nehéz a választás! Ismerjétek meg Agócs Írisz új könyvsorozatát – egész biztosan a kicsik nagy kedvence lesz!

Mesék Barnabásnak-sorozatban még elérhető: Mia nem álmos, Mása és az eső

Agócs Írisz bájos illusztrációjával találkozhatsz továbbá Berg Judit: Sári a Vadasparkban, valamint a népszerű Maszat-sorozatban is. Nézd meg a Maszat űrhajózik és a Maszat a repülőn belapozóját is!

További vidám babakönyvekért látogass el a legjobb interaktív lapozókról, és a verses- és fejlesztő lapozókról szóló írásunkra is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.