Dániel András: Pofánka és a szőrmöncök

Kuflik már legkisebbeknek is! Traram, Pofánka és a szőrmöncök címmel legördült a nyomdaszalagról az első kuflik-lapozó! A népszerű mesesorozat ezúttal a korosztálynak megfelelően, egyszerű, kedves történettel, kemény lapos, strapabíró kivitelben készült. A Pofánka és a szőrmöncök a kuflik-sorozattól megszokott önfeledt hangulatot, pompás rajzokat, vidám színeket, sok kuncogást, és a hamisítatlan kufliérzést hozza el az apróságoknak. 

A kuflizást nem lehet elég korán elkezdeni!

És mi várja még őket? Pofánka, a kuflik egyik legkedvencebbike és hat édes szőrmönc, akiknek ormányuknál már csak a dundi pocakjuk nagyobb. Aztán lesznek fagyi bokrok, lepkehalak és citromlepkék – szóval csak a szokásos vicces-kedves ez meg az, és miegymás. Ismerkedj meg velük közelebbről is!

Pofánka és a szőrmöncök

 

Szerző: Dániel András

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-545-9

Korosztály: 1-3

 

 

A történetben Pofánka a Nyárköszöntő ünnepre készült, és virágot szedni indult az elhagyatott rétre. Útközben belebotlott hat sírdogáló ormányos szőrmöncbe, akik igen el voltak keseredve, mert az ő színük olyan uncsi szürke, pedig a bálon biztosan mindenki színes ruhákban lesz. Szegény szőrmöncök! Ugye segítesz Pofánkának kiszínezni az új barátait?

Pofánka hozzá is lát, és sorra lefesti a szőrmöncöket, mindet a kedvenc színére… Piros, narancs, sárga, zöld, kék és lila – együtt pont olyanok lettek, mint egy igazi szivárvány! Juhéj! Most már boldogan és gyönyörű színekben pompázva masírozhatnak a bálba…

A Pofánka és a szőrmöncök egy nagyon kedves lapozókönyv, vidám színekkel, szuper rajzokkal és mosolyogni való karakterekkel. A történet pedig nemcsak szórakoztató, hanem a színeket is segít elsajátítani a kicsiknek. Jó, de vajon melyik kufliról szól majd a következő rész..? 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A kuflizást nem lehet elég korán kezdeni! Most a legkisebbeket hívogatjuk az elhagyatott rétre. Segítsetek Pofánkának kiszínezni a szomorkodó szürke szőrmöncöket!

Ismerd meg Dániel András népszerű kuflik-sorozatát közelebbről is, kattints a  Kuflik a föld alatt, A kuflik és a pofavágóverseny és A kuflik és a szélposta belapozójára!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató