Rosemarie Künzler-Behncke: Utazás Meseországba

Gyerekkorunk kedvenc meséit mindenki meleg szeretettel idézi fel, és igyekszünk ezt az élményt minél előbb átadni a gyerekeinknek is. Nagyszerű lehetőséget kínálnak erre az egyre népszerűbb modern átdolgozások, amilyen az Utazás Meseországba is. Ez a bájos könyvújdonság ugyanis a Grimm testvérek és Andersen legszebb meséit hozza el a legkisebbeknek, az életkoruknak megfelelő átírásban. Ismerkedj meg vele közelebbről!

 

Utazás Meseországba

 

Szerző: Rosemarie Künzler-Behncke

Illusztrátor: Marlis Scharff-Kniemeyer

Kiadó: Scolar Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-509-024-2

Korosztály: 3-6

 

 

Ebben a színes, gazdagon illusztrált kötetben kedvenc meséinkkel rövidített formában, és egyszerű, könnyen érthető szövegezéssel találkozhatunk. A kisebbek figyelmének fenntartásáról a történetek hossza és a vidám, bájos rajzok egyaránt gondoskodnak. A kötetben kilenc közkedvelt mese, köztük A sündisznó és a nyúl, A rút kiskacsa, A békakirály, Csipkerózsika és a Hamupipőke várják a gyerekeket. Az Utazás Meseországba strapabíró, kemény lapos kivitelének köszönhetően újra és újra mesélhető, és lapozható – szülőkkel, vagy ha a kicsi már jól ismeri a történeteket, akár, önállóan is. Mérete és kivitele miatt praktikus utazáshoz, autóban vagy táskában hordva is. Íme a belapozónk!

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Grimm testvérek és Andersen legszebb meséit most a legkisebbek is meghallgathatják az életkoruknak megfelelő átírásban. Az ovisok megismerhetik a klasszikus mesék varázslatos világát A békakirálytól a Hamupipőkén át A rút kiskacsáig.

Olvasd el az Ötperces esti mesék és aTízperces esti mesék kötetekről szóló írásunkat is! Ajánljuk továbbá a Klasszikusok kicsiknek lapozócsaládot is. Nézd meg a sorozat legújabb, Diótörő című részét! Ha pedig a természet csodáiról szóló babakönyveket szeretnél, nézz bele a Jó reggelt, vörösbegy! és a Jó reggelt, pillangó! című interaktív lapozókba!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.