Berg Judit: Lengemesék színekben

Jó hír a Lengemesék kedvelőinek! A Nádtenger csodálatos világával és karaktereivel már a legkisebbek is megismerkedhetnek a Lenge Mini-sorozat lapozóival. A Lengemesék színekben a természet hat pompás színét (piros, kék, zöld, sárga, barna, fekete) mutatja be a gyereknek, miközben arra buzdítja őket, hogy ők maguk is fedezzék fel a környezetüket. Timkó Bíbor újabb rajzai egy színes, kemény lapos babakönyvben – mutatjuk a Lengemesék színekben belapozóját!

 

Lengemesék színekben

 

Szerző: Berg Judit

Illusztrátor: Timkó Bíbor

Kiadó: Teknős Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-324-154-7

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Lenge Mini-sorozat kötetei a Lengemeséket szerető családok legkisebbjeinek szólnak. Ugye milyen színes a világ? Nézz körül, és meséld el, mit látsz! A Lengemesékből ismerős szereplők és tárgyak segítenek.

A Lenge Mini-sorozat további kötetei: A Lengemesék állatai, Lengemesék számokban

TIPP: Olvasd el a Lengemesék-sorozatról írt ajánlónkat! A Lengemesék eddig megjelent kötetei:Tavasz a Nádtengeren,Nádtengeri nyár,Ősz a Nádtengeren, Nádtenger télen,Nádtengeri rejtélyek, Lengekalendárium– kattints a linkekre, és nézd meg a mesekönyvek belapozóit!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.