Berg Judit: Lengemesék számokban

A Lenge Mini-sorozat már a legkisebbeknek is elhozza a Nádtenger varázsos hangulatát, miközben játékos feladatival könnyedén fejleszti is őket. A Berg-Timkó páros legújabb lapozója ezúttal a számok világába vezeti be a kis olvasókat. Minden oldalpár egy történetet mesél el, és a szereplőik száma oldalról-oldalra (1-10-ig) növekednek. Hattyú, gém, szitakötők, békák, harácsok és rózsabogarak… ha a gyereknek kedvük tartja, újra és újra megszámolhatják a bájos szereplőket. Lengemesék számokban: mutatjuk a könyv belapozóját!

 

Lengemesék számokban

 

Szerző: Berg Judit

Illusztrátor: Timkó Bíbor

Kiadó: Teknős Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-324-155-4

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Lenge Mini-sorozat kötetei a Lengemeséket szerető családok legkisebbjeinek szólnak. Ismerkedj egy kicsit a számokkal! Számold meg, melyik oldalon hányat látsz a Lengemesék szereplői közül! Visszafelé is meg tudod számolni őket?

A Lenge Mini-sorozat további kötetei: A Lengemesék állatai, Lengemesék színekben

Olvasd el a Lengemesék-sorozatról írt ajánlónkat, vagy nézd meg az eddig megjelent Lengemesék-kötetek belapozóit! Tavasz a Nádtengeren, Nádtengeri nyár, Ősz a Nádtengeren, Nádtenger télen, Nádtengeri rejtélyek, Lengekalendárium

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.