Thimoty Knapman: Mit rejt a világűr? 

Vezessen utad a galaxison át!

Kis csillagászok figyelmébe ajánljuk ezt a legújabb ismeretterjesztő albumot. A Mit rejt a világűr? egy ötletes képes album, színültig töltve a világűr érdekességeivel. Kemény lapok, szellemes kihajtós megoldások, vidám rajzok, lényegre törő információk, és ráadásként minden oldalpáron egy böngésző feladvány várja a gyerekeket. Nagyszerű választás akár már nagyovis kortól! Belapozónkból megismerheted a könyvet közelebbről is, további csillagászati gyerekkönyvekért pedig kattints erre a bejegyzésünkre!

 

Mit rejt a világűr?

 

Szerző: Thimoty Knapp

Kiadó: Babilon Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-294-562-0

Korosztály: 5-12

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A vadonatúj Mit rejt? sorozat kötetei ötvözik a böngészőt, a képregényt és az ismeretterjesztést. Ez a kötet a világűrt mutatja be sokrétűen. Lili, Lali és Jojó kutyus űrutazásukon bejárják a világűrt, oldalról oldalra, rétegről rétegre távolodva a Földtől és a Naprendszertől. Közben mindent alaposan megfigyelnek. Melyik csillagkép hasonlít kutyára? Miért vörös a Mars? Melyik bolygónak van 79 holdja? Böngészd a képeket, és tudd meg, mit rejt a világűr!

További világűrről szóló gyerekkönyvekért kattints erre a linkre. TIPP: Nézd meg Stuart Atkinson: Az égbolt titkai, és Katie Daynes: Nézd meg, mik azok a csillagok! című ismeretterjesztő kötetet is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.