5 perces Pókember történetek

Pókember továbbra is bátran védelmezi a gonosztevőktől New York városát. Ebben többek között Vasember, Fekete Párduc, Hangya, Doktor Strange is a segítségére lesz, sőt egy Fekete Özvegy is feltűnik az oldalán. Marvel 5 perces-sorozatát a kiadó már hároméves kortól ajánlja a gyerekeknek. Pókember rendkívüli kalandjai nagyméretű, látványos képekkel, és rövid, könnyen érthető részekben olvashatók. Az 5 perces Pókember történetek egy igazán impozáns gyerekkönyv, ami minden kis szuperhős kedvence lehet. Beszéljen helyettünk a belapozó!

 

5 perces Pókember történetek

 

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2019)

ISBN: 978-963-437-400-8

Korosztály: 3-8

 

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Lendülj akcióba! Csatlakozz a csodálatos Pókemberhez, aki New York városát védelmezi az alattomos gonosztevőktől! Bár mindenki kedvenc hálószövője egyedül is helytáll, most többek között Vasember, Fekete Párduc, Hangya, Doktor Strange és Fekete Özvegy is feltűnik az oldalán. Hagyd, hogy behálózzanak ezek a pörgős, olvasmányos történetek – akár öt perc alatt!

Ajánljuk továbbá az 5 perces Marvel történetek című kötet belapozóját is! Érdekelhet még a legjobb dinoszauruszos, valamint a legkedveltebb unikornisos mesekönyvekről írt összefoglalónk is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.