5 perces Marvel történetek

Thanos, az Őrzők – Mordály, Groot, Gamora és Űrlord... – a Bosszúállók – Vasember, Hulk, Amerika kapitány…, na meg PókemberHangya és a többiek… Nálatok is a szuperhősök a menők? A Marvel 5 perces történeteit a kiadó már hároméves kortól ajánlja. Nagy, színes és látványos képek, rövid, könnyen érthető, de annál izgalmasabb történetek várják a kis szuperhősöket ebben a kötetben. Az 5 perces Marvel történetek egy nagyméretű, impozáns gyerekkönyv, telis-teli kedvenc hőseikkel, és rendkívüli kalandjaikkal. Minden megtalálható benne, hogy a szuperhős-rajongó kisgyerekek kedvence legyen. Íme a belapozónk, győződj meg róla magad is!

 

5 perces Marvel történetek

 

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2019)

ISBN: 978-963-437-535-7

Korosztály: 3-8

 

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Szuperhősök, gyülekező! Csatlakozz a Marvel-univerzum legnagyobb hőseihez, akik egyesült erővel harcolnak a világ legveszélyesebb gonosztevői ellen! Hagyd, hogy ezek a pörgős, olvasmányos történetek elrepítsenek kedvenc szuperhőseid világába – akár öt perc alatt!

Ajánljuk továbbá az 5 perces Pókember történetek című kötet belapozóját is! Érdekelhet még a legjobb dinoszauruszos, valamint a legkedveltebb unikornisos mesekönyvekről írt összefoglalónk is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató