M. Kácsor Zoltán: A boszorkány seprűje

Királylányok és királyfik, sárkányok és lovagok, kísértetek, ördögök, kalózok, varázslók, boszorkák… M. Kácsor Zoltán vidám és szórakoztató mesekönyve a megszokottól eltérő helyzetekben mutatja be a népszerű, klasszikusnak számító mesealakokat. Kilenc nagyszerű, muris történet egy kötetben, amelyeket a népszerű illusztrátor, Horváth Ildi elbűvölő rajzai keltenek életre. Mutatjuk A boszorkány seprűje belapozóját!

 

A boszorkány seprűje (és más muris mesék)

 

Szerző: M. Kácsor Zoltán

Illusztrátor: Horváth Ildi

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2019)

ISBN: 978-963-437-307-0

Korosztály: 6-10

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Hogy kerül egy mesekönyvbe a fogszabályzós sárkány és az ördög gonoszsága? Miért hagyja faképnél a seprű a boszorkányt, és miért nem bánja a kalózkapitány, hogy a cápa leharapta a lábát? Fogós kérdések, ugye? Ezekből a muris mesékből megtudhatjuk az igazat, de csakis az igazat! A sikeres Zabaszauruszok-sorozat szerzője másképp, a megszokottól eltérő, vicces helyzetekben mutatja be a népszerű, klasszikusnak számító mesealakokat. Királylányok és királyfik, sárkányok és lovagok, kísértetek és ördögök, kalózok és varázslók, na és egy boszorka… Tudd meg te is a féltve őrzött titkaikat!

Ajánljuk továbbá Horváth Ildi: Irány észak! című fordulatokban gazdag meseregényét, valamint Harcos Bálint: Petya és Tulipán, valamint Kiss Noémi: Lámpaoltó Pötyös néni című kötetét. Érdekelhet még: Claudia Borden: Mesatlasz című varázslatos képes albuma is, amely nyolc klasszikus meseóriást – Óz, a nagy varázsló, Jancsi és Juliska, Szépség és a Szörnyeteg, Alíz Csodaországban, Hófehérke, Pán Péter, A kis hableány, Pinokkió – történetét mutatja be rendhagyó módon.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató