Heti TOP: újabb buddhizmus anyáknak és a Szuper vagy!

Ezen a héten bemutattunk a brit élsportoló, Matthew Syed inspiráló gyerekkönyvét. A Szuper vagy! egy lelkesítő és nagyon motiváló kiadvány, amely abban segít a gyerekeknek, hogy valóra váltsák az álmaikat. Matthew Syed könyve megtanítja a gyerekeket arra, hogy bízzanak önmagukban, legyenek céljaik és tartsanak ki az álmaik mellett.

Igazi könnyed nyári olvasmányként ajánlottuk Annette Herzog: Na de ki kérdez egy kandúrt? című ifjúsági regényét. A történet főhőse egy rátermett, na meg talán egy csöppet hiú kandúr, akinek mindenről saját véleménye, és határozott elképzelése van. Na de ki kérdez egy kandúrt?

Ismét válogattunk a szülőknek is olvasnivalót. Sarah Napthali: Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel – Nyugalom a zűrös hétköznapokban című könyve választ keres azokra a kérdésekre, hogy vajon hogyan tudunk iskolás gyerekeket nevelve a legjobb képességeink szerint hozzáállni az anyaság feladatához, és hogyan ne váljunk a napi frusztrációk, félelmek és szorongások kiszolgáltatottjaivá a hétköznapokban.

Az újdonságok közül belelapoztunk Dániel András: A kuflik és a pofavágóverseny, Berg Judit: Maszat a repülőn és Nádasi-Ozsvár Andrea: Rebimesék 1. Varászlények című kötetébe.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató