Nattán-Angeli Nóra: Spicc és Pipa

Spicc és Pipa a két szobacica, akik mesésen élik a szerencsés macskák kényelmes életét. Nyugalmukat ritkán zavarja meg bármi, egész nap csak heverésznek, lustálkodnak, dorombolnak és a párnáik bojtját pofozgatják. Ha megéheznek, finomságokat majszolnak, az egérvadászatra nem is gondolnak, de nem ám! Mígnem egyszer vendégek látogattak a házba… Nattán-Angeli Nóra rímes mesekönyvét Pájer Lilla csodaszép rajzaival élvezhetjük – mutatjuk a könyv belapozóját!

 

Spicc és Pipa

 

Szerző: Nattán-Angeli Nóra

Illusztrátor: Pájer Lilla

Kiadó: Scolar Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-509-022-8

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

“Spicc és Pipa két szobacica volt. Párnáik bojtját pofozgatták, vagy a pamlagon nyújtóztak puhán. Egy nap a házban vendégeket vártak. Volt nagy sürgés-forgás, takarítás, nem menekültek a porcicák! A két cirmos a konyhába lopózott, pipált és spiccelt, s egy tigrisugrással a csilláron termett, majd légtornászügyességgel – hopp! – felkaptak egy-egy csirkecombot… Két Cica Könyvek sorozat. Nyolc cica, négy mese, megszámlálhatatlanul sok kaland. Bájos és vidám, költői és varázslatos történetek égi és földi cicákról, fiatal és öreg macskákról, kövér és sovány cicusokról, lusta és virgonc macsekokról ovisoknak.

Előkészületben: Rojt és Bojt, Spuri és Muri, Bajusz és Mamusz

A könyvújdonságok között ajánljuk továbbá a Rebimesék 1. Félősöknek és bátraknak – Varázslények, valamint Mechler Anna: Bernát, a mentőautó című mesekönyveket is. Az ovikezdés előtt álló kicsik figyelmébe pedig Finy Petra: Óvodások kézikönyve, valamint Farkas Nóra: Összeköt a szeretet című mesekönyveket ajánljuk.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.