Nádasi-Ozsvár Andrea: Rebimesék 1. – Varázslények

Nádasi-Ozsvár Andrea bűbájos mesekönyve szívmelengető és vidám történetekkel varázsolja el kis olvasóit. Rebekának, a mesekönyv cserfes és kíváncsi főhősének igazán izgalmasan telnek a mindennapjai. Színes képzelőerejének köszönhetően zűrboszorkák jönnek-mennek, bosszantöppök bukkannak fel, porcicacsalád költözik az ágy alá, szárnyas boroszlánok gumicukrot zabálnak fel – s mindezt persze a legnagyobb természetességgel. Rebi pedig bátorságának és leleményességének köszönhetően minden felmerülő problémára megoldást talál a kedves mesékben. Nagyon szerethető, elragadó fantáziával megírt mesekönyv – kicsiknek és nagyoknak, félősöknek és bátraknak egyaránt. A történeteket Hajdú Zsófi üdítő, bűbájos illusztrációi keltik életre. Mutatjuk a Rebimesék belapozóját!

 

Rebimesék 1. Félősöknek és bátraknak – Varázslények

 

Szerző: Nádasi-Ozsvár Andrea

Illusztrátor: Hajdú Zsófi

Kiadó: Katica Könyvműhely (2019)

ISBN: 978-615-569-736-4

Korosztály: 4-8

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Rebeka egy tökéletesen átlagos kislány, aki bátor és kíváncsi természete miatt hajlamos mindenféle zűrbe keveredni – ezekben a mesékben az ő kalandjait követhetjük nyomon. A kötekedős Bosszantöpptől (akinek feltett szándéka bajba sodorni Rebit) a jószívű Csíkoshátú Bőröndös Sompolykáig (aki segít Rebinek visszanyerni a számítógép elé kövült apuka figyelmét) egy mágikus világmindenség kel életre minden történetben, titokzatossággal és képzelettel színezve az egyébként hétköznapi élethelyzeteket. A Rebimesék kedvesen eredeti és szórakoztató történetek gyűjteménye, melyeket nemcsak a gyermekek, de a szülők is élvezni fognak esti meseolvasáskor – de legyetek óvatosak, mert ha legközelebb valami különös történik az otthonotokban, ti is hajlamosak lesztek benézni a sötét sarokba, nem lakik-e ott valaki…

Ajánljuk továbbá Harcos Bálint: Dorka és az elgurult gomb, valamint Kiss Judit Ágnes: A tündérkeresztanya című mesekönyvét is. Érdekelhet még a legkedveltebb óvodás mesekönyvekről, valamint kisiskolásoknak szóló mesekönyves összeállításunk is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató