Berg Judit: Maszat a repülőn

Újabb kötettel bővült Berg Judit és Agócs Írisz népszerű ovis mesesorozata. Maszat ezúttal Londonba utazik, hogy meglátogassa unokatestvérét, Kamillát. Az útra természetesen elmaradhatatlan barátja, Hóchóc is vele tart, akinek még saját útlevél is dukál. Maszat utazós kalandja a repülős nyaralás minden részletére kitér, a becsomagolástól a repülőtéri útlevél ellenőrzésen, csomagfeladáson át egészen a felhők feletti repülés élményéig, vagy a leszálláskori füldugulásig. A kötet második meséjében Maszat megismerkedik a londoni gyerekekkel, és kedvességüknek köszönhetően a nyelvi akadályokat is könnyedén átlépik. A Maszat a repülőn nagyszerű választás lehet nyaralás előtt, vagy első repülőútra a kicsiknek. Belapoztunk a kisovisok újabb kedvencébe, mutatjuk!

 

Maszat a repülőn

 

Szerző: Berg Judit

Illusztrátor: Agócs Írisz

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2019)

ISBN: 978-963-410-477-3

Korosztály: 2-5

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Maszat nagy útra készül. Londonba fog utazni repülővel, hogy meglátogassa az unokatestvérét, Kamillát. Még még sosem ült repülőn, és mindent rettentő izgalmasnak talál! A londoni gyerekekről pedig kiderül, hogy nem beszélnek magyarul – de így is nagyon jól lehet velük játszani!

A Maszat-sorozat bekerült a legjobb óvodás mesekönyvsorozatokról szóló összeállításunkba. Olvasd el mit írtunk róla, és melyik mesekönyvek kerültek még a toplistába! A Doktor Maszat kötetről bővebben a legjobb dokis mesekönyvekről szóló írásunkban olvashatsz.

TIPP: Nézd meg a Maszat űrhajózik kötetről belapozóját is! Ajánljuk továbbá Agócs Írisz legújabb lapozóit is: Agócs Írisz: Masa és az eső, és Agócs Írisz: Mia nem álmos

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.