Szombaton PagonyFeszt!

Népszerű szerzőkkel, könyvújdonságokkal és rengeteg színes programmal várja a gyerekeket a Pagony június 1-jén, szombaton, a Dürer Kertben. A Nyári PagonyFeszten a gyerekek találkozhatnak többek között Berg Judittal, Dániel Andrással, Kertész Erzsivel és Marék Veronikával is. Bemutatkoznak a Pagony legújabb könyvei, fellép Gryllus Vilmos, egész nap szórakoztatja a kicsiket a Tintaló Társulás minicirkusza. Társasjátékok, kézműves foglalkozások és tartalmas színpadi programok várják 10 órától a családokat. Íme a részletes program!

PagonyFeszt színpadi programok

10.00. Gryllus Vilmos-koncert 

10.30. Te tudsz egész nap játszani? Bemutatkozik Lencse Máté–Jesztl József: Jól játszani – 7 táblás játék című könyve. 

10.40. De ki az az Alfa bácsi? Gyabronka József mesél Marék Veronika –Baranyai (b) András: Alfa bácsi című mesekönyvéből.

11.15. Segíts az orrszarvúnak barátokat találni! Bemutatkozik Majoros Nóra– Paulovkin Boglárka: Az orrszarvú és a madarak c. mesekönyve . 

11.30. Miniszínház. Bemutatkozik Bán Zsófia–Nagy Norbert: Vagánybagoly és a harmadik Á, avagy mindenki lehet más című könyve. 

12.00. Játssz egy nagyon a kedvenc meseíróddal! Bemutatkozik a 3-5-8 perces mesék utazáshoz és kalandozáshoz című meseantológia a legjobb magyar szerzőkkel, Marék Veronikától kezdve Berg Juditon keresztül Dániel Andrásig.

12:30. Pagony Vándortoll díjátadás. A díjat idén a tavalyi nyertes, Kertész Erzsi adja át. De vajon kinek? 

12:45. Bábozz Maszattal! Elevenítsd meg Berg Judit –Agócs Írisz: Maszat a repülőn című könyvét a Maszat játszótéren Mórocz Adriennel! 

13.00. Kiki és Keri. Varázslatos előadás Mórocz Adrienntől Kiss Judit Ágnes–Szulyovszky Sarolta: A tündérkeresztanya című könyvéből. 

13.30. Interaktív felolvasószínház időtlen mesékből. Bemutatkozik Paulik Mónika és Buzay István: Saci és Samu – Időtlen nyár című mesekönyve. 

14.00. Cirkusz a kuflikkal!!! Ismerd meg a Kokopelli Jazz Matinét és a Kuflik és a pofavágóverseny című könyvet – a porondon Dániel Andrással! 

14.30. Zárószám. Pofavágó verseny 

Jegyek elővételben a tixa.hu oldalán kaphatók, a helyszínen korlátozott számban lesz jegyértékesítés. Kellemes kikapcsolódást!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató