Heti TOP: fókuszban az ismeretterjesztő albumok

Ezen a héten a tudományé volt a főszerep. Bemutattuk az Egyszer volt… Az emberi test titkainak enciklopédiája című ismeretterjesztő kötetet. A könyv Albert Barillé népszerű Egyszer volt… animációs sorozat alapján készült, és most felújított kiadásban újra elérhető a könyvesboltokban.

A héten a103 kísérlet című ifjúsági ismeretterjesztő albummal is megismerkedtünk, amelyből olyan érdekes ségeket tanulhatnak meg a gyerekek, mint például, hogy hogyan készíthetnek otthon tornádót, esőt, rakétát, papírsárkányt, vagy akár különböző mini hangszereket.

A szülőknek Thomas Lickona: Így neveljünk kedves gyereket – hogy a világ jobb és szeretettelibb hely legyen című kötetét mutattuk be, amelyből választ kaphatnak sok ezzel kapcsolatos kérdésükre, és gyakorlati útmutatót is kaphatunk a helyes neveléshez.

A mesekönyv-újdonságok közül a Tony Wolf népszerű sorozatának legújabb kötetébe, a Mesél az erdő a varázslókról mesekönyvbe lapoztunk bele, és újabb cikk született a legizgalmasabb könyvújdonságokról is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.