Robert Munsch: Örökké szeretlek

Robert Munsch megindító mesekönyve 1986-ban látta meg először a napvilágot, és azóta több, mint 15 millió példányban kelt el világszerte. Az Örökké szeretlek egy megható történet a soha el nem múló és feltétel nélküli szülői szeretetről és odaadásról. A mesekönyvet Szabó T. Anna nagyszerű fordítása és Megyeri Annamária gyönyörű illusztrációja teszi még szívszorítóbbá.

 

Örökké szeretlek

 

Szerző: Robert Munsch

Illusztrátor: Megyeri Annamária

Fordító: Szabó T. Anna

Kiadó: Manó Könyvek (2016)

ISBN: 978-963-403-221-2

Korosztály: 3-6

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Robert Munsch ritmikus prózája emberek millióit érintette meg az 1986-os megjelenése óta, amit mi sem jelez jobban, mint az, hogy már 15 millió példányban kelt el világszerte. A titok a történet megható egyszerűségében rejlik: az anyai szeretetet és az élet körforgását sikerült megragadnia. Magyarországon Szabó T. Anna zseniális fordításában és Megyeri Annamária szívmelengető képeivel jelenik meg.

Olvasd el a legszebb anyukás gyerekkönyvekről szóló írásunkat is, ahol további elbűvölő gyerekkönyveket találsz. Ajánljuk továbbá Quentin Gréban: Szeretlek, anya! című varázslatos képes albumát is, amelyhez már a Szeretlek, anya! Napló kötet is elérhető.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz! TIPP: Catherine Leblanc: Akkor is szeretnél?

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.