Jordi Busquets: A tanya (Ide nézz!)

Az Ide nézz! sorozat egy új, izgalmas lapozócsalád, amelyet a színes, vidám illusztrációk és az egymásba illeszkedő stancolt megoldások tesznek igazán élvezetessé. Ebben a kötetben a tanya állataival ismerkedhetnek meg a gyerekek – csibe, boci, egér, malac, kacsa, nyuszi, lovacska mind csak arra vár, hogy felfedezzék őket a gyerekek. Mókás, ötletes babakönyv, mutatjuk a belapozóját!

 

Ide nézz! A tanya

 

Szerző: Jordi Busquets

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-483-016-0

Korosztály: 1-3

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Az Ide nézz-sorozat köteteiben rengeteg kaland várja a kicsiket. A strapabíró oldalakat lapozgatva betekinthetnek a vadállatok, a versenypályák, a dinoszauruszok és a házi állatok életébe is.

A sorozat további részei: Járművek, Dinoszaurusz, A vadon

A sorozatról és a legújabb interaktív könyvújdonságokról ebben a bejegyzésünkben olvashatsz bővebb ajánlót. Ajánljuk továbbá a legjobb interaktív és verses-mesés és fejlesztő könyvekről szóló összeállításunkat. További babalapozókat találsz korábbi ujjvezetős-, verses- és interaktív könyvekről szóló írásunkban is. Ajánljuk még a Nézd meg! ablakos könyvsorozatot és az óvodásoknak szóló ablakos lapozókat is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató