Jordi Busquets: Járművek (Ide nézz!)

Nemrég került a könyvesboltok polcaira a legkisebbek új kedvence, az Ide nézz! lapozócsalád. Az izgalmas babakönyveket a színes, vidám illusztrációk, és az egymásba illeszkedő stancolt megoldások tesznek még élvezetesebbé. Eddig megjelent kötetei A tanya, Dinoszaurusz, A vadon és a Járművek. Ebben a részben különböző közlekedési eszközökkel – motor, versenyautó, helikopter, teherautó, vonat stb. – ismerkedhetnek meg az apróságok. A sorozatról és további interaktív könyvújdonságokról ebben a bejegyzésünkben olvashatsz, itt pedig megnézheted a könyv belapozóját!

 

Ide nézz! Járművek

 

Szerző: Jordi Busquets

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-483-018-4

Korosztály: 1-3

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Az Ide nézz-sorozat köteteiben rengeteg kaland várja a kicsiket. A strapabíró oldalakat lapozgatva betekinthetnek a vadállatok, a versenypályák, a dinoszauruszok és a házi állatok életébe is.

A sorozat további részei: A tanya, Dinoszaurusz, A vadon

Ajánljuk továbbá: Mókás hangok – A rendőrautó, Mókás hangok – A repülő, Bújócska az állatokkal, Bújócska a színekkel

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató