Jordi Busquets: Bújócska az állatokkal

A Bújócska interaktív lapozócsalád egy színes, vidám könyvújdonság, telis-tele mókás, ötletes  meglepetésekkel. Kisméretű, kézreálló, strapabíró könyvecskék, amelyek sok kreatív megoldással – kinyitható fülek, forgatható részek, tilitolis ablakok – szórakoztatják az apróságokat. A Bújócska az állatokkal babalapozóban a tanya-, a vadon-, a tenger- és a mező kedvenc állataival ismerkedhetnek meg a gyerekek. A sorozatról és a kötetről bővebben ebben a bejegyzésünkben olvashatsz, itt pedig megnézheted a belapozóját!

 

Bújócska az állatokkal

 

Szerző: Jordi Busquets

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-483-025-2

Korosztály: 1-3

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Ezek az apró kezekbe való kötetek remek szórakozást rejtenek, hiszen az elhúzható, felhúzható, mozgatható elemek révén valóban szórakoztatóvá válik a lapozgatás, és játék közben észrevétlenül rögzülhetnek a legfontosabb színek, a legismertebb állatok vagy a legalapvetőbb ellentétpárok is.

A sorozat további részei: Bújócska a számokkal, Bújócska a színekkel, Bújócska az ellentétekkel

A legkisebbeknek ajánljuk továbbá a legjobb interaktív valamint verses-mesés és fejlesztő lapozókról szóló írásunkat, de további vidám lapozókat találsz ebben az összeállításunkban is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.