Jordi Busquets: Bújócska a színekkel

Bújócska-lapozósorozat nemrég jelent meg a könyvesboltokban a legkisebbek legnagyobb örömére. Az új, interaktív könyvcsalád számtalan mókás megoldással – kinyitható fülek, forgatható részek, tilitolis ablakok – szórakoztatják a kicsiket. A Bújócska a színekkel vidám, kemény lapos babakönyv, amelyben a kedves illusztrációk és állatkák segítik a gyerekeknek elsajátítani a különböző színeket. A sorozatról bővebben ebben a bejegyzésünkben olvashatsz, itt pedig megnézheted a könyv belapozóját!

Bújócska a színekkel

 

Szerző: Jordi Busquets

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-483-028-3

Korosztály: 1-3

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Ezek az apró kezekbe való kötetek remek szórakozást rejtenek, hiszen az elhúzható, felhúzható, mozgatható elemek révén valóban szórakoztatóvá válik a lapozgatás, és játék közben észrevétlenül rögzülhetnek a legfontosabb színek, a legismertebb állatok vagy a legalapvetőbb ellentétpárok is.

A sorozat további részei: Bújócska a számokkal, Bújócska az állatokkal, Bújócska az ellentétekkel

Ajánljuk továbbá a legjobb ujjvezetős babalapozókról és a verses lapozókról szóló írásunkat is. Nézz bele Hová bújtál kiselefánt és a Ringató-lapozók: Hull a szilva a fáról babalapozókba! Érdekelhet még: Toppantós – Legkisebbek mondókás és verseskönyve

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató