Csapody Kinga: Irány Dél-Baranya!

Csapody Kinga útinaplós gyerekkönyv-sorozata már hét kötettel büszkélkedik. A népszerű Utazik a család sorozat legújabb része Dél-Baranyára, Harkály, Mohács és Siklós vidékére kalauzolja el kis olvasót. A könyvről és a sorozatról bővebben a Top 7 utazós könyv gyerekeknek című cikkünkben olvashatsz, itt pedig megnézheted a belapozóját!

 

Irány Dél-Baranya!

 

Szerző: Csapody Kinga

Illusztrátor: Szalma Edit

Kiadó: Manó Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-403-630-2

Korosztály: 5-10

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Messze vagyunk még? Mikor érünk már oda?” – ki ne hallotta volna ezeket a kérdéseket az autóban, amikor a család hosszabb útra indult. Szalma Edit egy bájos, kissé szeleburdi családot álmodott meg, majd rajzolt meg. A három gyereket, szüleiket és állataikat ezúttal Harkány, Mohács, Siklós és a Villányi borvidékre kísérhetjük el Csapody Kinga meséivel. Kalandjaikat olvasva mi is belevethetjük magunkat a mohácsi busójárás forgatagába, bebarangolhatjuk a Tenkest és a Dráva mentét. Aranysakálokat hallgatunk, taposómalmot próbálunk, gólyamúzeumban járunk, kenutúrázunk, és még csomó ötletet is meríthetünk, hogy miket lehet felfedezni, megmászni, megnézni és kipróbálni a környéken. Csatlakozzatok hozzájuk, fedezzétek fel a mesékkel, majd a valóságban is Magyarország egyik legszebb részét!

A sorozat további részei: Irány Eger! Irány a Balaton! Irány a Velencei-tó! Irány a Dunakanyar! Irány Esztergom! Irány a Tisza-tó!

Ajánljuk továbbá Tittel Kinga: Mesélő Budapest című könyvét, a kirándulások mellé pedig ajánljuk továbbá a Fedezd fel a környezeted! élménygyűjtő albumot is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató