Marék Veronika – Görög Júlia: Játsszunk utazást!

A Játsszunk utazást! sokan nosztalgiával veszik kezükbe, Marék Veronika és Görög Júlia könyve ugyanis 1975-ben látta meg először a napvilágot és azóta öt kiadást élt már meg. Egy felelgetős mesekönyv, amiből kiderül, hogy utazni sokféleképp lehet: biciklivel, autóval, villamossal, vonattal, hajóval, vagy akár repülővel is.  Kipróbálod? Mutatjuk a több, mint negyvenéves utazós-mesekönyv belapozóját!

 

Játsszunk utazást!

Szerző: Marék Veronika

Illusztrátor: Görög Júlia

Kiadó: Móra Gyerekkönyvkiadó (2012)

ISBN: 978-963-119-205-6

Korosztály: 3-6

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Biztosan utaztál már villamoson, autóbuszon. Ugye milyen gyorsan hazaértél? De a vonat még gyorsabban robog a síneken, a repülőgép még gyorsabban halad a levegőben. Vízen is utazhatunk, ha akarunk, erre való a hajó, a csónak. A föld alatt is utazhatunk? Igen, a metróval. Andi és Bandi együtt utaznak, útjukon sokféle járművel ismerkednek meg. Tarts velük, lapozz figyelmesen!

Marék Veronika legújabb mesekönyve A bohóc és a kismajom címmel jelent meg 2018-ban, ha kíváncsi vagy a mesekötetre, nézd meg belapozóját ezen a linken, vagy olvasd el, mit írtunk ról a legjobb óvodás mesekönyvek összeállításunkban. Az örökzöld Boribon-sorozat bekerült a legjobb ovis mesesorozatok közé, olvasd el miért és mit írtunk róla. A sorozat legújabb kötete Boribon pancsol címmel jelent meg, kattints bejegyzésünkre és máris megtudhatod, milyen.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.