Aurélie Chien Chow Chine: Gaston érzelmei Féltékeny vagyok

A Gaston érzelmei a legkisebbeknek szóló mesesorozat, amely a gyerekek érzéseinek feltárásában és kezelésében nyújthat segítséget. Gaston egy különleges unikornis, aminek a sörényének a színe mindig az érzelmei szerint változik. Ebben a kötetben a kis egyszarvút féltékenység gyötri. A könyvből kiderül, hogyan lesz ismét jókedvű. Mutatjuk a belapozóját!

 

Gaston érzelmei: Féltékeny vagyok

 

 

Szerző, illusztrátor: Aurélie Chien Chow Chine

Kiadó: Scolar Kiadó (2018)

ISBN: 978-963-244-911-1

Korosztály: 2-5

 

 

 

A Gaston érzelmei-sorozatról bővebben ebben a bejegyzésünkben olvashatsz.

A KIADÓ SZINOPSZISA

Gaston ma féltékeny. Hiszen minden az unokatestvére, Jozefin körül forog. Fedezd fel, hogyan lesz újra jókedvű! – Gaston éppen olyan unikornis, mint a többiek. Egy dolgot kivéve… Sörényének színe mindig az érzelmeit tükrözi! 1 kaland Gastonnal + 1 légzőgyakorlat = 0 féltékenység Gaston történetei az érzelmek feltárásában és kezelésében nyújtanak segítséget. Aurélie Chien Chow Chine grafikus és óvodai relaxációs terapeuta könyve.

A sorozat eddig megjelent részei: Félek, Szomorú vagyok, Dühös vagyok

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató