Aurélie Chien Chow Chine: Gaston érzelmei – Dühös vagyok

A Gaston érzelmei a bőlcsödés-óvodás korosztálynak szóló mesesorozat, amely az érzéseik feltárásában és kezelésében nyújt segítséget a legkisebbeknek. Gaston egy unikornis, de nem ám akármilyen! A sörényének színe mindig az aktuális lelkiállapotát tükrözi. Ebben a kötetben Gaston nagyon dühös, mert semmi sem úgy történik, ahogy szeretné. Mutatjuk a belapozóját!

 

Gaston érzelmei: Dühös vagyok

 

 

Szerző, illusztrátor: Aurélie Chien Chow Chine

Kiadó: Scolar Kiadó (2018)

ISBN: 978-963-244-909-8

Korosztály: 2-5

 

 

A Gaston érzelmei-sorozatról ebben a bejegyzésünkben írtunk bővebb beszámolót.

A KIADÓ SZINOPSZISA

Gaston ma nagyon dühös. Semmi sem történik úgy, ahogy szeretné. Fedezd fel, hogyan lesz újra jókedvű! – Gaston éppen olyan unikornis, mint a többiek. Egy dolgot kivéve… Sörényének színe mindig az érzelmeit tükrözi! 1 kaland Gastonnal + 1 légzőgyakorlat = 0 düh Gaston történetei az érzelmek feltárásában és kezelésében nyújtanak segítséget. Aurélie Chien Chow Chine grafikus és óvodai relaxációs terapeuta könyve.

A sorozat eddig megjelent részei: Féltékeny vagyok, Félek, Szomorú vagyok

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató