Paris Rosenthal – Amy Krouse Rosenthal: Drága nagylány!

“Drága nagylány! Okos, szép és ragyogó vagy!” Paris Rosenthal, és Amy Krouse Rosenthal mesekönyve a lányokat bátorítja arra, hogy szeressék és olyannak fogadják el magukat, amilyenek. A nagyon vidám és kedves illusztráció Holli Hatam munkája. Kisméretű, könnyen átlapozható, szerethető könyvecske, amelyet szeretettel ajánlanak minden lánynak az alkotók! Mutatjuk a belapozót!

 

Drága nagylány!

 

Szerzők: Paris Rosenthal, Amy Krouse Rosenthal

Illusztrátor: Holli Hatam

Fordító: Szabó T. Anna

Kiadó: Central Mediacsoport (2019)

ISBN: 978-963-341-294-7

Korosztály: 6-10

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A könyv arra bátorítja a lányokat, hogy mindig merjenek önmaguk lenni, és bármi történjék, szeressék magukat – kívül és belül. “Drága nagylány! Ez a könyv a tied. Neked szól, mert okos és szép vagy. Ragyogsz! Ha rossz a kedved, csak lapozz bele – emlékeztetni fog, mennyire különleges vagy. Szeretlek.”

Érdekesnek találhatod továbbá az Esti mesék lázadó lányoknak című könyvről írt ajánlónkat, vagy a sikersorozat második részének belapozóját is. Ajánljuk továbbá a Szeretlek, anya! című gyönyörű albumot is!

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató