Jess French: A medve-mentőakció

A Born Free Alapítvány küldetése, hogy fogságban élő állatokat juttasson vissza a természetes környezetükbe. Kiskönyv-sorozatukban ezeket az igaz történeteket mesélik el, rövid, könnyen olvasható formában. A medve-mentőakció három elárvult medvebocsról szól, akiket elsodort az árvíz… Mutatjuk a belapozóját!

 

A medve-mentőakció

 

Szerző: Jess French

Kiadó: HVG Könyvek (2018)

ISBN: 978-963-304-584-8

Korosztály: 8+

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A vadállatoknak a vadon az otthonuk, szabadon kellene élniük, nem az emberek szolgálatában. A Born Free Alapítvány küldetése, hogy minél több fogságban élő állatot visszajuttasson a természetes környezetébe. Ismerd meg három árva medvebocs, Georgia, Mollie és Louisa történetét, akiket az árvíz sodort el… 8 éves kortól.

A sorozatban már megjelent: A tigris-mentőakció, A csimpánz-mentőakció, A leopárd-mentőakció. Előkészületben: A gepárd-mentőakció, Az oroszlán-mentőakció, Az elefánt-mentőakció, A delfin-mentőakció

Ajánljuk továbbá figyelmedbe a legjobb környezettudatos gyerekkönyvekről szóló írásunkat is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató