Bosnyák Viktória: Puszedli és Habcsók

Puszedli és Habcsók története folytatódik. A Mese az öt szeretetnyelvről egy bájos és humoros mesekönyv, amely gyereknek és szülőnek is megmutatja, hogyan ismerhetik meg egymás szeretetnyelvét. Bosnyák Viktória mesekönyvét Rippl Renáta rajzai teszik még vidámabbá. Mutatjuk a belapozóját!

 

Puszedli és Habcsók – Mese az öt szeretetnyelvről

 

Szerző: Bosnyák Viktória

Illusztrátor: Rippl Renáta

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2018)

ISBN: 978-963-437-410-7

Korosztály: 5-8

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Fedezd fel az öt szeretetnyelvet! Ki az, aki ne vágyna elismerésre, ölelésre, közösen töltött “minőségi időre”, ajándékokra vagy épp kis figyelmességekre – arra, hogy éreztessék vele, hogy szeretik? Bosnyák Viktória humoros meséje abban segít, hogy gyerek és szülő közösen fedezhesse fel a saját szeretetnyelvét, és egyúttal megtanulhassa a másikét. A szeretetnyelv ugyanis valódi csodára képes: harmonikusabb lehet a kapcsolat a testvérek, a gyerekek és a szülők között, sőt még a barátságok is elmélyülhetnek általa.

Bosnyák Viktória népszerű Mantyusok-sorozata bekerült a legjobb kisiskolás mesekönyvek közé. Olvasd el miért, és hogy melyik könyvek kerültek még a toplistába.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.