Kis könyvem az illatokról és a színekről – A világ

Íme egy rendhagyó sorozat, amelyben nemcsak egyszerűen felfedezhetik a kicsik a fő kedvenceiket, hanem meg is szagolgathatják, hogy melyikhez milyen illat tartozik. A Kis könyvem az illatokról és a színekről sorozat ebben a részben a világ hét finom és jellegzetes illatát ismerteti meg a legkisebbekkel. Nézz bele, hogyan!

 

Kis könyvem az illatokról és a színekről – A világ

 

Kiadó:  Alexandra Könyvesház (2018)

ISBN: 978-963-447-170-7

Korosztály: 1-3

 

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Ismerj meg hét finom illatot a világ minden tájáról! Ismerd meg a színeket a képek segítségével. Találd ki, mi rejtőzik a felhajtható fül alatt. Dörzsöld meg a képet, hogy érezd a finom illatot.

A sorozatban még megjelent: Kis könyvem az illatokról és a színekről – Gyümölcsök

Ajánljuk továbbá a legjobb interaktív lapozók és verses-mesés lapozókról szóló bejegyzésünket is! Érdekelhet még az Első ablakos könyvem-sorozat Mit csinálnak az állatok? és a Mit csinálnak a járművek?, valamint az Első interaktív könyvem-sorozatból Sabine Cuno: Fújd meg! és a Kukucs-könyvekből a Hová bújtál kiselefánt? babakönyvek belapozója is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató