Pásztohy Panka: Pitypang a zebrán

Pásztohy Panka Pitypang és Lili sorozata 2018. év végén újabb kötettel bővült. A Pitypang a zebrán részben Lili és kiskutyája sétálni indul, de vajon hogyan keljenek át helyesen az úttesten? Közös vidám kalandjuk természetesen ezúttal sem maradhat el – mutatjuk a sorozat legfrissebb kötetét!

 

Pitypang a zebrán

 

Szerző, illusztrátor: Pásztohy Panka

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-430-8

Korosztály: 2-5

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Lili sokat sétál Pitypanggal. Pitypang már azt is megtanulta, hogy ha szeretnének átmenni az úttesten, előbb meg kell állni, és meg kell várni, míg zöldre nem vált a lámpa. És ha nincs lámpa? Akkor a zebránál kell átmenni, és alaposan körül kell nézni. És ha nincs zebra? Akkor festeni kell egyet! Lili és Pitypang előtt semmi sem lehetetlen! Ha nem is így, de megoldják, hogy legyen zebra egy forgalmas kereszteződésben. Hogy hogyan? Kiderül Pitypang és Lili legújabb meséjéből!

A sorozat eddig megjelent kötetei: Szeretem a kiskutyám, Gyógyítsd meg a kiskutyám, Pitypang születésnapja

Ajánljuk továbbá a legjobb óvodás mesesorozatokról, valamint a legnépszerűbb mesekönyvekről szóló írásunkat is. Ha aktuális, lapozz bele a legjobb óvodára vagy iskolára felkészítő mesekönyveket.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.