Foxbooks-színezők: Alkoss, fess, színezz!

Színezd ki!

Festeni, színezni, alkotni minden gyerek szeret. Nagyszerűen fejlődhet közben a finommotorika, épülhet a kreativitás, szárnyalhat a fantázia, kiélhetik az alkotás ősi ösztönét. A kicsiknek ehhez a legegyszerűbb színező is elegendő lehet, csak néha nehéz tartani a tempót a kis Picasso-növendékekkel. Hogy semmi se állhasson az alkotás útjába, íme néhány ingyenesen letölthető színező a Foxbookstól. Alább végiglapozhatod, erre a linkre kattintva pedig könnyedén ki is nyomtathatod mindegyiket. A képeket Facebook-oldalunkon is megtalálod, egyesével, a Színezd ki! albumunkban. Mentsd el, válaszd ki, hogy aznap melyikhez támad kedved, töltsd le, nyomtasd ki, alkoss, fess, színezz!

 

Jó szórakozást, és kellemes időtöltést kívánunk!

 

Ha pedig kicsit nagyobbaknak keresel foglalkoztatókönyveket, olvasd el, a mit ajánlottunk nyaraláshoz, utazáshoz és az iskolakezdéshez!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen cikkünkről sem. 

YouTube-csatornánkon gyerekkönyves belapozókkal várunk!

 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató