Alona Frankel: Bilikönyv

Előbb-utóbb mindenkinél aktuális lesz a szobatisztaság, ezért érdemes előre is felmérni, hogy milyen gyerek(szak)könyvek lehetnek majd segítségünkre, ha eljön az ideje. A szobatisztaságra nevelő gyerekkönyvek klasszikusa Alona Frankel 1977-es(!) Bilikönyve, amely kisfiús és kislányos változatban is kapható. Nagyon szerethető kötet, nem csoda, hogy mai napig elérhető a könyvesboltokban. Itt most megnézheted a belapozóját, ha pedig bővebben is olvasnál róla, illetve további billi-könyvekre is kíváncsi vagy, kattints erre a bejegyzésünkre, és olvasd el az erről szóló összeállításunkat!

Mottó: Minden folyik.

Hérakleitosz

Bilikönyv

 

Szerző, illusztrátor: Alona Franfe

Kiadó: Pozsonyi Pagony Kft. (2015.)

ISBN: 978-963-410-006-5

Korosztály: 0-3

 

 

 

KIADÓ SZINOPSZISA

Szeretettel ajánlom ezt a kis könyvet minden szülőnek, aki éppen mostanában tapasztalja, hogy gyermeke szobatisztaságra nevelése milyen kényes és sok-sok figyelmet igénylő feladat, és ugyanolyan szeretettel ajánlom azoknak a gyerekeknek is, akik éppen mostanában nem értik: mit akarnak tőlük a felnőttek – miért nem jó nekik minden éppen úgy, ahogy eddig, a maga természetes egyszerűségében, gond nélkül működött? Ranschburg Jenő

 

Ajánljuk továbbá a legjobb elalvásban segítő kétrészes könyvösszeállításunkat is. Ha pedig lassan aktuális az óvoda, olvass bele a legjobb óvodára felkészítő cikkünkbe, amelynek első részét ide, a másodikat pedig ide kattintva tudod megnézni. Ide kattintva pedig az Összeköt a szeretet című beszoktatós mesekönyvről olvashatsz, vagy megnézheted a könyv belapozóját ezen a linken. Mostanában nagyon népszerűek a dán gyereknevelési tippek. Ha téged is érdekel a téma, olvass bele erről szóló írásunkba.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkatis, hogy ne maradj le egyetlen cikkünkről sem.