Dr. Seuss: A Grincs

Theodor Seuss Geisel közkedvelt karácsonyi klasszikusa új kiadásban kapható a könyvesboltokban. A számtalan feldolgozást megélt mesekönyv eredeti kiadása 1957-ben jelent meg és azóta töretlenül hódít a gyerekszívekben. A történetben Grincs utálja a karácsonyt, ezért úgy dönt, ellopja az emberektől.  Belelapoztunk a népszerű karácsonyi örökzöldbe, mutatjuk, milyen!

 

A Grincs

 

Szerző: Dr. Seuss

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2018)

ISBN: 978-963-437-285-1

Korosztály: 3+

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Végre újra olvasható Dr. Seuss legnagyobb klasszikusa! Grincs Kikfalva közelében lakik, és teljes szívéből utálja a karácsonyt. Már ha egyáltalán van szíve… Gyűlöl mindent, ami az ünneppel kapcsolatos. Ezért úgy dönt, ellopja a karácsonyt. Véghez is viszi gonosz tervét, ám földbe gyökerezik a lába, amikor meglátja, hogy Kikfala lakói ajándékok nélkül is boldogan ünnepelnek. A Kolibri Klasszikusok sorában hatodik Dr. Seuss-könyv most Tandori Dezső klasszikussá vált, mégis megújult fordításában jelenik meg.

 

Télapós és karácsonyi könyvújdonságokért kattints tovább erre a bejegyzésünkre!

Ha tetszett a bejegyzés, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le a legújabb toplistás gyerekkönyvekről!

 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató