backpage detroit listcrawler backpage shemale la backpage miami fl listcrawler com new orleans ladyboy outcall escort service charleston sc listcrawler queens

Szabó T. Anna: Adventi kalendárium

Az Adventi kalendárium egészen karácsonyig tartogat számunkra olvasnivalót. Szabó T. Anna gyönyörű kötetében 24 vers kapott helyet, így minden nap megajándékozhatjuk szeretteinket és magunkat a karácsony cseppnyi hangulatával. A varázslatos illusztráció Rofusz Kinga munkája, mutatjuk a kötet belapozóját!

Zöld angyaltoll, egy kis fenyőág,
karácsonyszagú és meleg.
“Gyújtsd meg a legutolsó gyertyát!”
Ez az angyali üzenet.
És be is mehetsz — vár az ünnep,
és minden zárt ajtót kitár.
A fa alatt angyalok ülnek —
az ünnep azé, aki vár.

Adventi kalendárium

 

Szerző: Szabó T. Anna

Illusztrátor: Rofusz Kinga

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-424-7

Korosztály: 3+

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Az ünnep azé, aki várja – és a várakozás ugyanolyan szép, mint maga az ünnep. A kint sötét és hideg, bent gyertyafényes, meleg téli estéken, amikor már túl vagy a rohanáson, és minden csokit megettél, csöndesedj el Szabó T. Anna békés soraival és Rofusz Kinga gyönyörű képeivel! Ha türelmes vagy, minden napra találsz egy verset… egészen karácsonyig.

 

Télapós és karácsonyi könyvújdonságokért kattints tovább erre a bejegyzésünkre! Ha pedig karácsonyi könyvajándékokat keresel, olvass bele cikksorozatunkba, ahol a gyerekek minden korosztálya számára találsz olvasnivalót.

Ha tetszett a bejegyzés, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le a legújabb toplistás gyerekkönyvekről!