Francesca Cavallo – Elena Favilli: Esti mesék lázadó lányoknak 2.

A napokban érkezett meg a könyvesboltokba az óriási nemzetközi népszerűségnek örvendő Esti mesék lázadó lányoknak című könyv második része. Az olasz szerzőpáros ezúttal is neves grafikusokat kért fel a könyv illusztrálása és újabb száz elképesztő nő történetét meséli el a gyerekeknek. Íme a belapozó!

Ez a lenyűgöző könyv megmutatja a lányoknak, hogy bármi lehet belőlük.

Esti mesék lázadó lányoknak 2.

 

Szerző: Francesca Cavallo – Elena Favilli

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó (2018)

ISBN: 978-963-486-119-5

Korosztály: 6+

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Itt a New York Times sikerlistáját is megjárt szenzációs könyv folytatása, ami arra ösztönzi a lányokat szerte a világon, hogy merjenek álmodni, célokat kitűzni, és küzdeni, hogy elérjék ezeket. Az Esti mesék lázadó lányoknak második kötete száz újabb kivételes nő életét meséli el Nefertititől Beyoncéig, Rosalind Franklintől J.K. Rowlingig. Királynők és aktivisták, balerinák és ügyvédek, kalózok és számítógépes tudósok, űrhajósok és feltalálók lenyűgöző történetei mutatják be a lehetőségek izgalmas és végtelen tárházát.

Az Esti mesék lázadó lányoknak első részéről ide kattintva tudsz bővebben tájékozódni. Kisiskolásoknak ajánljuk továbbá Al Ghaoui Hesna bátorság-mesekönyvét, a Holli, a hőst is, amiről ide kattintva olvashaóatsz bővebben, vagy megnézheted a belapozóját ezen a linken. Ha pedig további mesekönyveket keresel, olvasd át toplistás válogatásunkat!

Ha tetszett a bejegyzés, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le a legújabb toplistás gyerekkönyvekről! 

 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató