Burgmann Detti: Palánkák

Az első könyves Burgmann Detti egy egyedülálló sorozattal rukkolt elő a legkisebbeknek. A Palánkák mesekönyvek nem titkolt célja ugyanis az, hogy közel hozza és megszerettesse a gyerekekkel a kosárlabdát. Első kötete Tomi és a kosárlabda címmel jelent meg, és hamarosan várható a második része is, Kosaras kalandok címmel. A kötetek mellett nemsokára kisiskolás foglalkoztatófüzetek is kaphatók lesznek. A nagyon bájos és szerethető illusztráció Ferling Szonja munkáját dicséri. A Palánkák-sorozatot minden kosaras és leendő kosaras apróságnak ajánljuk, már három éves kortól! Mi is belelapoztunk, mutatjuk, milyen!

 

Palánkák – Tomi és a kosárlabda

 

Szerző: Burgmann Detti

Illusztrátor: Ferling Szonja

Kiadó: Magánkiadás (2018)

ISBN: 978-615-003-052-4

Korosztály: 3+

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Amíg gyerekek vagyunk, legfontosabb dolgunk a játék és önfeledten élvezni annak minden pillanatát. Nekem felnőttként is megadatik ez az érzés, mert kosárlabdázó vagyok. Ez a sport tanított meg a kitartásra, csapatjátékra, önzetlenségre – az életre. Azt hiszem, ettől a könyvtől a gyerekek kedvet kaphatnak, hogy kosárlabdát ragadjanak és JÁTSSZANAK.

A mesekönyvről bővebb információt a Palánkák Facebook-oldalán találsz!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett a bejegyzés, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le a legújabb toplistás gyerekkönyvekről!