Kiss Judit Ágnes: Babaróka ajándéka

A Babaróka ajándéka egy nagyon bájos és szerethető mesekönyv egy kisróka mindennapjairól, szülő-gyerek kapcsolatról, óvodáról, barátokról és minden olyan fontos eseményről, ami egy óvodáskorú rókával megtörténhet. A Babaróka ajándékáról bővebben ebben a cikkünkben írtunk. A kedves illusztrációt Egri Mónika jegyzi – íme egy kis ízelítő a mesekönyvből!

 

Babaróka ajándéka

 

Szerző: Kiss Judit Ágnes

Illusztrátor: Egri Mónika

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-347-9

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Mamaróka dolgozni megy, Babarókának pedig Kölyökőrzőbe kell mennie. Babaróka bal lábbal kel fel, és semmi, de semmi sem jó. Babarókának fáj a torka. Babaróka elvész a piaci tömegben. Csupa ismerős szülő-gyerek helyzet – és csupa megnyugtató, kedves, biztonságot adó válasz. Mert igen, a mi gyerekünk is ilyen, édes, hisztis, okos és akaratos – és igen, mi is ilyenek vagyunk, odaadóak, de néha persze türelmetlenek, meggondolatlanok, tanácstalanok. Olyan finomsággal, mégis olyan egyszerűen szólnak Kiss Judit Ágnes költő-író meséi a leghétköznapibb történésekről és érzelmekről, amitől ezek a történések rögtön egyedivé és megismételhetetlenné válnak. Egri Mónika rajzai pedig ugyanezzel az érzékenységgel jelenítik meg a könyv szereplőit: Babarókát, Mamarókát, a Kiscicát, vagy éppen a gyönyörűen mosolygó tulipánt.

A Babaróka ajándékát a Foxbooks beválogatta a legjobb óvodára felkészítő mesekönyvek toplistájába, valamint a TOP 7 népszerű ovis mesekönyvek közé. A kiemelt linkekre kattintva melyik könyvek kerültek még a legjobbak közé! A mesekönyv második része, Babróka kertje címmel 2018. novemberében várható!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.